Nyheter Vi ställer ut på Formex 17-20/1 2013

SENASTE NYTT:

2012-11-29 Road to Market etablerar samarbete med PR-Kiosken och erbjuder PR och mässmonter som en paketlösning läs mer

2012-11-13 Road to Market sponsrar hemlösa!

Road to Market träffade grundaren till hemlösa.se, ett fantastiskt projekt som började med att han Kavian Ferdowsi, startade upp ett nätverk med restauranger, som han hämtade upp överbliven mat hos. Istället för att denna mat slängdes kan den nu serveras som ett lagat mål åt hemlösa.Detta efter att den manuellt har transporterats till serveringsstället.

Hemlösa.se har sedan utökats med att ha sport/motionsaktiviteter såsom fotboll men även inomhusidrott/motion. 

Bara detta gör att vi på Road to Market gillar entreprenörskapet. När vi nu fått höra att man även startat en uppfinnarförening, har vi  beslutat att tillföra vårt know-how såsom produkutveckling, konstruktion/CAD, inköp sälj, produktion m.m. Vi kommer att göra detta tillsammans med vårt nätverk av specialister. Diskussionen med våra leverantörer och vi har fått positiva svar.

Vi återkommer med mer information, när det är klart. 1 Vilka företag från vårt nätverk som ingår i detta projekt. 2 Hur vi bäst kan supporta hemlösa.se uppfinnarförening.

I övrigt se www.hemlosa.se 

2012-11-06-09 Elmia underleverantörsmässa

Road to Market var med som extra resurs och bemannade montern för Gerdins group på Elmia underleverantör i Jönköping. Fantastiskt kul att få representera 60 årsfirande Gerdins, säger Lars-Åke Karlsson. Gerdins är en familjeägd företagsgrupp, med placering på följande orter, Mjällom med två fabriker dels mekanisk produktion, tillverkning av stansar för icke metalliskt material samt kablageproduktion. Sollefteå och Västerås där man arbetar med sammansatta produkter i plåt. Gerdins har även kablageproduktion i Starogard Gdanski, Polen. 

Temat på Elmia var att visa upp Gerdins afärsområden i samverkan att producera komplexa systemprodukter. I övrigt se www.gerdins.com 

2012-11-01    16:00

Vi önskar Martin Wande lycka till med sin nya uppfinning i programmet Uppfinnarna med start ikväll i TV 4. Martin är en av Road to Markets samarbetspartner bland innovatörer, vi har samarbetat med hans produkt Gearfix.

2012-10-13, 17.00:Nu är mässan avslutad och vi har alla fått mycket inspiration och många nya kontakter. Lyckat!

2012-10-13:Idag kommer Apponwalls uppfinnare hit för ladda inför lanseringen genom att lyssna på olika föredrag. Gearfix kommer att finnas i montern och visa sin listiga produkt.

2012-10-12:Har sällskap av uppfinnaren till Masterpocket på förmiddagen och till Gearfix på eftermiddagen. Mycket intresse från förbipasserande besökare. Montern har bra läge nära ingången.

2012-10-11 kl. 20.00:Mycket trafik i montern som givit flera intressanta möljligheter.

2012-10-11 kl. 15.00: Mässan har börjat bra och utställande innovatörer har redan gjort affärer!

Kom och träffa oss på Eget företag-mässan 11 - 13 oktober 2012 på Stockholmsmässan, monter B08:45.

Våra innovatörerna kommer att finnas på plats en halvdag var för att visa och berätta om sina innovationer.

apponwall - appen som aldrig syns, ett enkelt fästsystem för alla väggar. (Premiär på Formex januari 2013)Gearfix - Keeps your gear in control.Lock1 - Kökstillbehöret du inte kan vara utan.Masterpocket - Förvaring i båten för småprylar som ofta tappas överbord.Twinsoll - Gör din balkong trivsammare.

Kontakta oss

Road to Market AB
+46 70 643 97 69